kurz vareni zajimavosti

 

Kurzy vaření na Sykora Home Praha

Kvalita spojuje - to je důvod, proč kuchyně Sykora a Chefparade, nejvyhledávanější škola vaření v České republice, společně pořádají kurzy vaření pro své zákazníky na Sykora Home v Praze.

Naučte se vařit česká i exotická jídla! Navštivte kurzy vaření Chefparade a objevte nejlepší kuchyně světa stejně tak, jako naši zákazníci.


Více na www.sykorahome.cz  nebo www.chefparade.cz .

 

 

 

KURZ VAŘENÍ V PÁŘE

Chcete jíst zdravě, ale zároveň chutně? Tato kombinace je možná právě při přípravě pokrmů v páře. Možná budete překvapeni, kolik pokrmů lze v páře připravit a k tomu ještě všechno najednou. Tentokráté se náš kurz vaření zaměřil na přípravu jídla v parních troubách, pod vedením šéfkuchaře Michala Nevtípila. Společně jsme si v páře vyzkoušeli přípravu chutných křupavých krevet se sladkokyselou omáčkou, dále karlovarský knedlík - také připravený v páře, spolu s pečeným domácím vepřovým bůčkem na bílém víně. Samozřejmě nemohla chybět ani ukázková příprava dušené zeleniny, která parní přípravou neztrácí téměř nic ze své chuti a důležitých vitamínů.

 

 

 

 

KURZ VAŘENÍ - ITALSKÁ KUCHYNĚ

Další díl kurzu vaření si naši zákazníci vyzkoušeli přípravu jídel z italské kuchyně.

Pod taktovkou Šéfkuchaře Vaška Šulce, jehož je italská kuchyně nejoblíbenější kuchyní. Společně jsme snadno zvládli připravit něco málo z klasiky italské kuchyně - domácí těstoviny s bazalkovým pestem, šafránové risotto a jako desert hrušku na červeném víně s vaječným krémem.

 

KURZ VAŘENÍ - FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ

Prvním kurzem, který si pro naše zákazníky připravila škola vaření Chefparade, byl kurz francouzské kuchyně.
Pod taktovkou Šéfkuchaře Michala Nevtípila, jehož nejoblíbenější kuchyní je právě ta francouzská, naši zákazníci snadno zvládli základy francouzské kuchyně stejně jako i vybrané speciality – creme brule, kohout na víně, nebo třeba tartar z lososa.